+31 (0)183 678 046  +31 (0)653 913 303
     
 
 

Laatste nieuws

02 mei 2019

NU OOK SCHEPEN OP WWW.PANORAMAFOTOXXL.NL

U VINDT NU OOK DE NIEUWSTE SCHEPEN OP MIJN NIEUWE WEBSITEWWW.PANORAMAFOTOXXL.NL KLIK OP ONDERSTAANDE LINK:https://panoramafotoxxl.nl/portfolio_category/schepen/ lees meer...

06 december 2017

Panoramafotografie

Sinds 2 jaar is jonkman fotografie aktief met panoramafotografie in Europa.dit jaar op de Lofoten in Noord Noorwegen 14 dagen gefotografeerd met o.a. het Polarlicht.Ook veel in Duitsland gefotograf lees meer...

24 december 2016

Gezegende kerstdagen en een gezond 2017

Gezegende kerstdagen en een gezond 2017 lees meer...
Toon alle nieuwsberichten>>
Adresgegevens
Jonkman Fotografie
Biezengors 52
4251 DK Werkendam
t: +31 (0)183 678 046
m: +31 (0)653 913 303
e: info@jonkmanfotografie.nl

Wie is Arie Jonkman?

Nautische Fotografie, technische Bedrijfsreportages en Panoramafoto


Click here for English     Klicken Sie hier für Deutsch    

Professioneel fotograaf Arie Jonkman

Arie Jonkman heeft 25 jaar als kapitein op een binnenvaarttanker gewerkt, fotograferen was in die tijd voornamelijk hobby. Vanuit die hobby is geleidelijk de professionele fotografie ontstaan. Sinds het jaar 2000 is Arie Jonkman fulltime als fotograaf werkzaam en verschillende scheepvaartbladen publiceren iedere week zijn foto’s.

Arie is autodidact en weet de digitale technieken van deze tijd goed toe te passen: het bewerken van foto’s, compilaties maken met logo’s, het ontwerpen en vervaardigen van bedrijfspresentaties met een combinatie van foto en film en geluid, nachtfotografie, enzovoorts.

De professionele apparatuur waarmee hij werkt laat ( panorama) vergrotingen toe  van 20 meter of zelfs meer op 1 rol ! Zowel op behang als zeildoek

Arie Jonkman werkt met de allernieuwste digitale middenformaatcamera’s, maar ook de analoge panoramacamera (filmformaat van 6 x 17 cm) is nog steeds in gebruik!

Een globale indruk van foto-opdrachten en bedrijfspresentaties, die de afgelopen jaren zijn gemaakt voor klanten in binnen- en buitenland, kunt u zien op deze website.

Technische fotografie : Stuurhuizen, machinekamers, productie onderdelen, schepen op locatie in Benelux , Duitsland, enzovoorts.

Roundshotfotografie (360º) : Stuurhuizen, woningen, fabrieken, winkelcentra, enzovoorts.

Panoramafotografie: Skyline, nachtopnamen met lange sluitertijden.

Fotografie op elke locatie vanaf eigen boot is mogelijk

Video producties in HD kwaliteit.

Timelaps fotografie

Nieuw: Extreme panoramavergrotingen tot 30 meter (!) skyline van uw stad, dorp of plein, enzovoorts.

Inlijsten: Foto's worden uitgeprint via een 11 kleuren fotoprinter (Epson 9900) en desgewenst op vakkundige wijze ingelijst. De foto’s worden vóór het inlijsten opgeplakt op PVC-plaat, zodat ze niet gaan bobbelen in de lijst. Levertijd: binnen twee uur!!

Jonkman fotografie is een veelzijdig mediabedrijf waar u voor alle foto- en filmopdrachten terecht kunt. Een nautische achtergrond in combinatie met jarenlange ervaring in de fotografie vormen de sleutel tot een topproduct voor uw bedrijf!

Laatst toegevoegde foto's